» etusivu
» historia
» diskografia
» keikat
» lehdistölle
» vieraskirja
» linkit

Lehdistömateriaali
Saat kuvat suuremmiksi klikkauksella. Tämän jälkeen tallentaaksesi kuvan klikkaa oikealla hiiren näppäimellä kuvan kohdalla, kun se on latautunut kokonaan. Valitse ilmestyvästä valikosta "Save Image As..." tai "Tallenna kuva nimellä..."


2149 x 1431 pix, 323 kt


2125 x 1417 pix, 643 kt


2146 x 1429 pix, 698 kt

J. Jyrä trubaduuri

J. Jyrä on matalan profiilin gospelmuusikko uudeltamaalta, Hyvinkäältä. Hänen laulunsa ovat pieniä lauluja syntisen ihmisen näkökulmasta, ihmiseltä ihmiselle, ihmisen hämmästelyä Jumalasta, suhteesta ympäristöön ja toisiin ihmisiin. Musiikki on minämuotoista pohdiskelua ja rukousta, joka ei tuomitse, ei esitä vaatimuksia eikä valmiita ratkaisuja. Laulut eivät ole ainoastaan nuorison musiikkia, vaan pyrkivät käsittelemään myös aikuisen kamppailua kovassa maailmassa.

J. Jyrän akustinen esiintyminen on melko perinteistä mies ja kitara -musiikkia, jossa on kuultavissa vaikutteita esiintyjän ja yleisön vuorovaikutusta korostavasta folk-perinteestä.

J. Jyrältä on ilmestynyt kolme äänitettä: "Viimeisen jälkeen" (-94), "Kumma maailma"(-99) ja "Kaunis maa, köyhän ikävä"(-01). 

Uutta materiaalia valmistuu hiljalleen ja on jo keikoilla kuultavissaJ. Jyrä duo

J. Jyrä on  matalan profiilin kristillistä musiikkia esittävä laulaja/lauluntekijä Hyvinkäältä. Hänen laulunsa ovat pieniä lauluja syntisen ihmisen näkökulmasta, ihmiseltä ihmiselle, ihmisen hämmästelyä Jumalasta, suhteesta ympäristöön ja toisiin ihmisiin. Laulu on minämuotoista pohdiskelua ja rukousta, joka ei tuomitse, ei esitä vaatimuksia, eikä valmiita ratkaisuja. Laulut eivät ole ainoastaan nuorison musiikkia, vaan pyrkivät käsittelemään myös aikuisen kamppailua kovassa maailmassa.

Materiaali on pääosin J. Jyrän ja kitaristi Markus Koskisen tuotantoa. J. Jyrä-duon esiintyminen on hieman poikkeuksellinen akustisen kitaran ja sähkökitaran yhdistelmä.

J. Jyrältä on ilmestynyt kolme äänitettä: "Viimeisen jälkeen" (-94), "Kumma maailma"(-99) ja "Kaunis maa, köyhän ikävä"(-01).

Uutta materiaalia valmistuu hiljalleen ja on jo keikoilla kuultavissaJ. Jyrä band

J. Jyrä on  laulaja ja lauluntekijä Hyvinkäältä. Hänen laulunsa ovat pieniä lauluja syntisen ihmisen näkökulmasta, ihmisen suhteesta Jumalaan, ympäristöön ja toisiin ihmisiin. Laulut ovat minämuotoista pohdiskelua ja rukousta. Tämä gospel ei esitä vaatimuksia, ei tuomitse, eikä anna valmiita ratkaisuja.

J. Jyrä -band on nelihenkinen kitarapoppia esittävä kokoonpano. Musiikissa saattaa olla kuultavissa vaikutteita Tom Pettystä, Policesta, Kentistä - ehkä hivenen kansanmusiikistakin.

J. Jyrältä on ilmestynyt kolme äänitettä: "Viimeisen jälkeen" (-94), "Kumma maailma"(-99) ja "Kaunis maa, köyhän ikävä"(-01).

Uutta materiaalia valmistuu hiljalleen ja on jo keikoilla kuultavissa